Kiképzőként és edzőként

egy fő célom van:

Utat mutassak azoknak a lovasoknak, 

akik vágynak a tökéletes összhangra lovukkal, arra a szépségre és szabadságra, ami lovaglás során belülről fakad. Ez pedig nem lótól, lovastól vagy szakágtól függ, hanem  a tudatos kiképzéstől!

A képzésem legfőbb célja, hogy elérjük, ló és lovas önállóan tudjanak dolgozni,fejlődni, időnkénti útmutatással.

LOVASAIM VÉLEMÉNYE

EGYÉNI OKTATÁS
- EDZÉSEK

Melinda

Pomáz

Nagyon örülök, hogy megismertem Janát, igaz, az elején nem saját lóval, hanem egy lovardában kezdtük a szabadidomítást lovardai lóval. Aztán 1,5 éve lett saját lovam. Jana nagyon sokat segít nekünk az elejétől kezdve. Elég sok probléma volt Fortival: bizalma az ember felé nagyon kevés volt, ijedős, hamar felhúzza magát apróságokon, rossz lovaglási beidegződés, fejféltés... Ha gondom van vagy bármilyen kérdés felmerül bennem a lovammal kapcsolatban, készségesen segít, tanácsokkal lát el. Leginkább mindig a felmerülő problémákra koncentrálunk rá, lovas és ló felől egyaránt. Az edzések végén mindig átbeszéljük mire kell jobban figyelni és még házi feladatot is kapunk. Nagyon sokat fejlődtünk Fortival mind bizalom terén, mind lovaglás terén Janának köszönhetően.

Eszter és Flóra

Budapest

Amióta Jana segíti a munkánkat, újra vannak közös céljaink a lovammal együtt, régi álmaim a lókiképzést illetően megvalósulni látszanak. Már az első általa tartott edzés is komoly előrehaladást hozott, mert megmutatta, hogy a lovam olyasmikre is képes, amit előtte én soha nem gondoltam volna róla.

Jana oktatási módszere rendkívül lóbarát, mindenkor egyénre –lóra és lovasra- szabott. Módszertani sokszínűsége biztosítja a jó hangulatú, átgondolt, tartalmas, következetesen egymásra épülő edzéseket. Az edzések végén mindig szán időt a felmerülő kérdések megbeszélésére. Tájékozottsága, nyitottsága és jártassága a lovak világában garancia a minőségi oktatásra. A közös munka eredményessége a lovam pozitív mentális és fizikai állapotváltozásán érződik leginkább. Az önálló gyakorlás időszakára teljesíthető mennyiségű feladatot kapunk. Számomra az is előny, hogy házhoz jön, mert a rendszeres edzőhöz való eljutás eddig megoldhatatlan volt.

Jana fő értéke, hogy ő minden lovat nagyra tart, függetlenül annak származástól, küllemétől vagy a sportban nyújtott teljesítményétől.

Nyárasdi Jana lovasedzőt ajánlom minden olyan tanulni vágyó lovasnak, aki a legjobbat akarja a lovának.

Judit

Budapest

Jana remek edző, mindig a ló aktuális állapotához mérten találja ki a feladatokat. Csikóm elindításában rengeteget segített, már földről is, így biztonsággal ültem föl a hátára. Idősebb lovamnak is remek nyújtó gyakorlatokat talál ki. Az órákon kívül is bármikor fordulhatok hozzá tanácsért, nem csak szabadidomitás terén, hanem akár takarmányozás, patkolás, csontkovács ügyben is mindig segítségemre van. Csak ajánlani tudom, még ha nem is akadtál el lovaddal, vagy ha szeretnél egy másfajta, mélyebb kapcsolatot kialakítani kedvenceddel.

1 / 1

Please reload

Lili és Sylver
MEGOSZTOM VELED A HÍREIM!

Add meg email címedet, hogy megoszthassam veled tanácsaimat, gondolataimat és képzéseim koncepcióját, valamint induló tanfolyamokkal kapcsolatos információkat!

Nyárasdi Jana Marianna

Lókiképző, lovas edző

+36 20 310 3551

janalokikepzes@gmail.com

janalokikepzes.hu

/lokikepzes

PARTNEREK:
KÁRTYA_PARTNER_LOGO.png